Education of Horse and Rider
Bij MG Stables bent u aan het juiste adres wanneer u uw (jonge) paard wilt laten africhten, door wilt laten rijden of klaar wilt laten maken voor het hogere werk. Corrigeren en het keuring klaar maken hoort ook bij onze diensten.

De trainingsdoelen worden samen met de klant vastgesteld. Bij het maken van een trainingsplan wordt rekening gehouden met de leeftijd, de ervaring en het fysieke vermogen van het paard.
Vaste onderdelen van elke training zijn het opbouwen van vertrouwen, de gehoorzaamheid aan de hulpen (dressuur), de ontwikkeling van de balans, techniek, souplesse en coördinatie.
Voor de wedstrijden wordt het paard doorgetraind in correcte gangen (galoppade), behendigheid, reactiesnelheid, kracht en conditie. Als het paard er klaar voor is gaan we deelnemen aan wedstrijden en kan het paard hierin ervaring opdoen waarbij wij ook aandacht hebben voor het mentaal trainen van het paard. Het trainingsplan hiervoor wordt op maat gemaakt voor uw paard.

U kunt bij MG Stables terecht voor vaste privé lessen in dressuur en springen, wedstrijdtraining, corrigeren en trainen van het paard, uitbrengen van het paard op wedstrijd van B t/m (inter)nationaal niveau.
Training